úterý 12. září 2017

Unboxing 4



Po dlouhé době tu mámě opět unboxing. Poslední unboxin, který stál za zmínku, je někdy z července, což je opravdu dlouhá doba, když už se blížíme k půlce září. Tento unboxing je ale též opožděný, jelikož mi tyhle knížky došly poslední srpnový den a počítám je tedy ještě do srpnových knižních přírůstků.

Jinak, jak jste si nejspíš všimli, tak jsem měla s příspěvky na blog menší prodlevu. Neměla jsem vůbec čas, ale teď už mám nachystaných hodně článků, takže snad budou články vycházet vice pravidelně.

Tak co to teda je za knížky?
Abych to upřesnila, jedná se hned o 4 knihy. Jde o sérii, o které nepochybně všichni slyšeli. První díl byl dokonce i zfilmovaný.

Já už nad sérií uvažovala celkem dlouho, ale vždy jsem to nějak odložila. Když jsem ale narazila na všechny tyhle knížky ve slevě, za neuvěřitelných pár korun, nemohla jsem odolat a hned jsem si je všechny objednala, bez ohledu za jak dlouho se k nim dostanu.



Někteří z vás už asi tuší, co to bude za knížky.



Ano, je to Milénium! Osobně jsem na knížky moc zvědavá, do komentářů klidně napište, jestli jste knížky četli nebo viděli film.

2 komentáře:

  1. Tak to je moc pěkný balíček nových kousků :) Tuto sérii jsem nečetla ani neviděla :) Tak se těším na recenze :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji. Recenze mám rozhodně v plánu. :) Sice zatím nevím, kdy budu knihy číst, ale snad brzy.

    OdpovědětVymazat