středa 13. září 2017

Knižní přírůstky za měsíc srpen



Už je skoro půlka září a logicky přichází čas na Knižní přírůstky za měsíc srpen.  Měsíc srpen byl, co se týče knižních přírůstků možná lehce nadprůměrný, vzhledem k předchozímu měsíci červenci.

Celkem mi za měsíc srpen přibylo v knihovničce nádherných 8 knížek.

Hned první týden mi došel recenzní výtisk Letní dny a noci, kterou mi zaslal magazín Vaše literatura. Knížku už mám přečtenou, ale musím říct, že jsem opravdu zklamaná. Líbily se mi asi jen 3 povídky z 12, což je dost málo. Recenzi na knihu najdete snad brzy na stránkách Vaše literatura.

Další knihou je Navždy s láskou Lara Jean, tuto knihu jsem ještě nečetla, mám teprve rozečtený druhý díl, ale do Humbooku to doženu a budu mít přečtené všechny tři díly. (Teda doufám v to.)
Ale taky se už tak strašně moc těšíte na Humbook, jako já? Já se na něj těším strašně moc.

Růže a dýka je druhý díl knihy Pomsta a rozbřesk. Na knihu jsem vážně zvědavá, jelikož se mi první díl celkem líbil. Tak snad tato kniha dosáhne stejné, nebo ještě lepší úrovně než první díl.

Ani v tomto měsíci jsem nezapomněla navštívit Levné knihy. Tentokrát jsem se ale udržela na uzdě a koupila si jen jednu knihu Ve stínu černých ptáků a to za neuvěřitelných 19 Kč, prostě nešlo ji tam nechat. Několikrát už jsem na ni narazila a kniha mě celkem zaujala.

Série Milénium jsou poslední 4 knihy, když jsem na ně narazila ve slevě, neodolala jsem a musela si je hned objednat. Měla jsem dlouho v plánu si knihy přečíst, a teď, když jsem je viděla za tak úžasnou cenu... bylo to prostě neskutečné... Na knihy už se velice těším, tak snad mě nezklamou a budou tak dobré, jak se o nich všude píše.

Do komentářů klidně napište, kolik knih jste si pořídili vy za měsíc srpen, případně co přesně to bylo za knihy.

2 komentáře:

  1. Moc pěkné nové kousky :) Asi se taky budu muset vydat do Levných knih pro Ve stínu černých ptáků :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat