pátek 19. října 2018

Recenze na knihu OpRAWme se

Oprawme se

Název: Oprawme se
Autor: Stanislav Skřička
Rok vydání: 2017
Nakladatelství: Stanislav Skřička
Počet stran: 379
Žánr: zdraví, ekologie

Tuto knihu mi nabídlo knihkupectví Mega knihy. Jsem za to ráda, jelikož bych se jinak o knize vůbec nedozvěděla.


Kniha mě zaujala hned po přečtení anotace. Ale i její obálka je opravdu velmi nádherná, krásná modrá s výstižnými ilustracemi.


Abych řekla pravdu, než jsem začala knihu číst, tak jsem o raw stravě zas tak moc informací neměla. Což je jistě škoda. Celá kniha je zaměřená hlavně na zdravou stravu a také na životní styl celkově.


Někteří mohou nabýt dojmu, že kniha je jen pro ty co se o toto téma zajímají, nebo případně sami jsou býložravci. Ale vůbec tomu tak není, kniha je i pro ty co o tom nemají ani páru. Vše je tam hezky vysvětleno a popsáno, aby to všichni chápali. Celou knihu dokreslují velmi pěkné ilustrace, tabulky a různé poznámky. Na člověka to působí hned sympatičtěji.


Na druhou stanu musím říci, že některé věci v knize mi přišly trochu sporné. Některé informace, které se v knize vyskytovaly, nebyly vůbec ničím jiným podloženy, třeba nějakými studiemi či ověřitelnými zdroji. Takže jsem takové věci brala s menší rezervou.


Knihu ale jinak velmi doporučuji. Dozvěděla jsem se zde mnoho zajímavých a jistě užitečných věcí, které mám v plánu zkusit. Není na škodu rozšířit si obzory v oblastech, o které se tak moc nezajímám.

Za poskytnutí recenzního výtisku děkuji Mega knihám. Knihu můžete zakoupit ZDE.

Megaknihy.cz

71%

Žádné komentáře:

Okomentovat